Zoeterwoude scoort goed bij uitvoering Wet WOZ


 ZOETERWOUDE - De Waarderingskamer heeft een onderzoek gedaan naar de uitvoering van de Wet waardering onroerende zaken (Wet woz) in Zoeterwoude. Zij komt tot de conclusie dat deze uitvoering op een goede wijze verloopt en complimenteert het gemeentebestuur met de wijze waarop de Wet woz in Zoeterwoude wordt uitgevoerd.

De Waarderingskamer, die toe ziet op een correcte uitvoering van de Wet Woz, komt tot de conclusie dat de uitvoering in Zoeterwoude op een goede manier verloopt en complimenteert het gemeentebestuur hier mee.

Sinds 2008 voert de gemeente Leiden de Wet Woz voor de gemeente Zoeterwoude uit. Het rapport van de Waarderingskamer bevestigt dat Zoeterwoude toen een goede keuze heeft gemaakt door de uitvoering over te dragen aan deze gemeente. Nu de belastingzaken van deze, andere gemeenten en het Hoogheemraadschap van Rijnland binnenkort overgaan naar de Belastingsamenwerking Gouwe Rijnland verwacht Zoeterwoude dat dit ook zal leiden tot net zo een positieve waardering voor de uitvoering.
 
bron : Unity FM
comments powered by Disqus