Contact opnemen met WOZ-Specialisten

Voor antwoord op uw vraag kunt u contact met ons opnemen door onderstaand contactformulier in te vullen.

Ook kunt u ons telefonisch bereiken of een e-mail sturen.

Telefoonnummer: 026-3020230
E-mailadres: info@wozspecialisten.nl

 

WOZ-Specialisten |  Kvk- nummer: 54056845  | BTW nummer: NL8511.38.226.B01| IBAN: NL23 RABO 0346 4283 51

ONS HOOFDKANTOOR

CONTACTFORMULIER

"*" geeft vereiste velden aan

VEELGESTELDE VRAGEN

Hoe verdienen wij ons geld?

De dienstverlening van WOZ- Specialisten is gebaseerd op het no cure, no pay principe. Lukt het onze medewerkers niet om voor u een besparing te realiseren dan bent u ons geen kosten of vergoeding verschuldigd.

Woont u zelf in de woning? Dan bent u ons ook geen kosten verschuldigd als de WOZ-waarde wordt verlaagd. De gemeente betaalt in dat geval onze kosten.

Woont u er niet zelf, heeft u meerdere objecten of is het een bedrijfspand? Dan brengen wij bij een verlaging van de WOZ-waarde eenmaal 25% excl. BTW van het lokale belastingvoordeel bij u in rekening.

Voorbeeld:
Ontvangt u € 100 terug aan lokale belastingen, dan brengen wij € 25 excl. BTW (€ 30,25 incl. BTW) bij u in rekening.

Wanneer kan ik bezwaar indienen?

U kunt binnen 6 weken na dagtekening van het aanslagbiljet bezwaar indienen. Is deze termijn verlopen, dan is bezwaar helaas niet meer mogelijk.

Hoelang duurt een procedure?

De gemeente moet een beslissing nemen in het kalenderjaar waarin u bezwaar heeft gemaakt. Heeft u bezwaar gemaakt in de laatste 6 weken van het kalenderjaar? Dan moet de gemeente binnen een periode van 6 weken een beslissing nemen. De gemeente kan de termijn met maximaal 6 weken verlengen.

Waarom moet ik een machtiging ondertekenen?

Om als uw gemachtigde te kunnen optreden moet de gemeente weten dat wij uw toestemming hebben om de procedure te mogen voeren. Dit leggen wij vast in de machtiging. De machtiging dient ondertekend te worden door de belastingplichtige (degene die bovenaan het aanslagbiljet staat).